fbpx

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ | 24-1-2020

Ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι εξετάσεις πιστοποίησης πληροφορική,ς αν και δεν έλλειψαν τα απρόοπτα. Μετά το τέλος των εξετάσεων ακολούθησε αγιασμός και κοπή βασιλόπιτας για το 2020 στο κέντρο μας. Η τυχερή μαθήτρια κέρδισε ένα σεμινάριο μανικιούρ - πεντικιούρ- ονυχοπλαστικής αξίας 350€

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΩΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ | 16-01-2020

Ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι εξετάσεις για το Πρόγραμμα Επιμόρφωσης των ωφελούμενων στην Κοινωφελή Εργασία. Συγχαρητήρια σε όλους σας για το εξαιρετικό αποτέλεσμα και σας ευχόμαστε πάντα επιτυχίες!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ |3-6-2019

Λαμπερά χαμόγελα, εξαιρετικά αποτελέσματα!! Το χαμόγελο των κοριτσιών επιβεβαιώνει τα άριστα αποτελέσματα και σ' αυτές τις εξετάσεις Πληροφορικής στο ExpertinDanas. 100% επιτυχία για ακόμα μια φορά και συνεχίζουμε ...

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ. ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟ

Μπήκαμε στον τελευταίο μήνα της άνοιξης και έχει αρχίσει ήδη να μυρίζει καλοκαίρι. Σκέψου όμως να μπορούσες να συνδυάσεις το τρεπνόν μετά του ωφελίμου. Ανάμεσα, δηλαδή, στις βόλτες και τις βουτιές στη θάλασσα να επενδύσεις και λίγο χρόνο για να μάθεις κάτι καινούργιο ή να βελτιώσεις τις γνώσεις σε κάτι που σου είναι χρήσιμο στη δουλειά ή στις σπουδές σου, όπως για παράδειγμα μια ξένη γλώσσα.

ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

Το πιστοποιητικό είναι απαραίτητο σε όσους επιθυμούν να ενταχθούν στο μητρώο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης ως ραντιστές.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ |8-4-2019

Και 100% επιτυχία και εξαιρετικά ποσοστά πέτυχαν οι μαθητές μας στις εξετάσεις για την Πιστοποίηση Πληροφορικής στο Expertindanas.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΩΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ;

Η θέση της γραμματείας είναι μία πολύ σημαντική θέση σε μια επιχείρηση, όσο μεγάλη ή μικρή κι αν είναι αυτή, γιατί έχει πολλές αρμοδιότητες και άρα πολλές απαιτήσεις και πολλές ευθύνες. Για το λόγο αυτό, είναι πολύ σημαντικό ο Γραμματέας να έχει γνώσεις και δεξιότητες σε διαφορετικά αντικείμενα, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί αποτελεσματικά και να διαχειριστεί με επιτυχία τις διάφορες καταστάσεις της καθημερινότητας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ |13-3-2019

Απόλυτη επιτυχία για μια ακόμα φορά στις εξετάσεις για την Πιστοποίηση Πληροφορικής στο Expertindanas, στο Λαγκαδά. Πώς να μην χαμογελούν οι μαθητές μας!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ | 25-2-2019

Βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων Πιστοποίησης Πληροφορικής που έγιναν στο κέντρο μας τη Δευτέρα 25/2/2019. Δείτε τα αποτελέσματα και τα ποσοστά επιτυχίας αναλυτικά...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ 8 ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ

Θα "φέρουν" προσλήψεις για περίπου 42.933 ωφελούμενους με αρχή την κοινωφελή εργασία που ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα. Πρόκειται για μια σειρά προγραμμάτων τα οποία αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα για τη μείωση της ανεργίας και την καταπολέμηση της παραβατικότητας στην αγορά εργασίας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ |5-2-2019

Με το "δεξί" ξεκίνησαν οι μαθητές μας και το 2019, με 100% επιτυχία στην πρώτη εξεταστική του χρόνου. Συγχαρητήρια σε όλους! Δείτε τα αποτελέσματα των εξετάσεων Πιστοποίησης Πληροφορικής στο ExpertinDanas

ΝΕΟ ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ: ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου αναμένεται να ξεκινήσουν οι αιτήσεις για το νέο κοινωφελές πρόγραμμα που αφορά 8.933 προσλήψεις σε 56 Δήμους και 37 περιβαλλοντικούς φορείς της χώρας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ | 20-12-2019

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τελειώνει το 2019 στο ExpertinDanas αφού οι μαθητές του κέντρου μας, μας έκαναν ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο δώρο, ολοκλήρωνοντας τις εξετάσεις πληροφορικής με απόλυτη επιτυχία! Συγχαρητήρια σε όλους σας για το εξαιρετικό αποτέλεσμα και σας ευχόμαστε καλές γιορτές με υγεία και πάντα επιτυχίες...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ - ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ| 12-12-2019

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε και αυτός ο κύκλος του Σεμιναρίου "Γραμματειακή Υποστήριξη - Υπάλληλος Γραφείου" στο ExpertinDanas. Οι μαθήτριές μας απέκτησαν πολύτιμες θεωρητικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες που θα τις βοηθήσουν να ξεχωρίσουν στην αγορά εργασίας.

ΤΟ EXPERTIN DANAS ΣΤΗ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΑΓΚΑΔΑ

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων για το ExpertinDanas. Η σχολή μας συμμετείχε στις εκδηλώσεις φωταγώγησης του Χριστουγιεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία του Λαγκαδά, διοργανώνοντας ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, όπου γονείς και παιδιά έπαιξαν και κέρδισαν γλυκά και κρασιά. Από όλους εμάς στο ΚΔΒΜ ExpertinDanas θερμές ευχές για Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ |29-11-2019

Μια ακόμα εξεταστική για την Πιστοποίηση Πληροφορικής στο ExpertinDanas ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Συγχαρητήρια στους μαθητές μας! Ακολούθησε κι εσύ τη μέθοδο του ExpertinDanas για σίγουρη επιτυχία και απόκτησε ένα βασικό προσόν στην αγορά εργασίας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ | 11-11-2019

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εξετάσεις για την Πιστοποίηση Πληροφορικής στο ExpertinDanas. Αν θες κι εσύ να αποκτήσεις ένα βασικό προσόν στην αγορά εργασίας κάνε την εγγραφή σου στο νέο στο νέο κύκλο μαθημάτων και πάρε Πιστοποίηση Πληροφορικής γρήγορα, εύκολα και οικονομικά.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ |21-10-2019

Οι επιτυχίες συνεχίζονται για τους μαθητές μας στις εξετάσεις Πιστοποίησης Πληροφορικής!

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Eίσαι ωφελούμενος στο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας; Παρακολούθησε ΔΩΡΕΑΝ και μέσα στο ωράριο εργασίας σου πρόγραμμα κατάρτισης στη Χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών και πάρε Πιστοποιητικό Πληροφορικής.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ23|9|2019

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η χθεσινή εξεταστική στις βασικές δεξιότητες πληροφορικής. Δείτε τα αποτελέσματα...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ |2-9-2019

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η νέα χρονιά στο Expertin Danas! 100% επιτυχία είχαν οι μαθητές μας στην πρώτη εξεταστική της χρονιάς για την Πιστοποίηση Πληροφορικής. Δοκιμασμένη μέθοδος, σίγουρο αποτέλεσμα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ |24-6-2019

Χαμόγελα πριν αλλά και μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων Πληροφορικής στο ExpertinDanas, που για μια ακόμα φορά είχε απόλυτη επιτυχία. Δοκιμασμένη μέθοδος, σίγουρο αποτέλεσμα.

ΔΥΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥ

Αν ψάχνεις τις αγγελίες για να βρεις δουλειά σε ξενοδοχεία και εστιατόρια στη Χαλκιδική,  θα είδες ότι η γνώση των Ρωσικών θεωρείται “επιπλέον ή ιδιαίτερο προσόν”.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ |17-12-2018

Οι μαθητές μας συνεχίζουν δυναμικά κατακτώντας τις γνώσεις και τις δεξιότητες που θα τους οδηγήσουν στην επιτυχία. Ευχόμαστε καλές γιορτές, με υγεία και ευτυχία σε σας και τους αγαπημένους σας!

Steps To Success Day @ ExpertinDanas

Η επιτυχία δεν έρχεται μόνη της. Είναι αποτέλεσμα σκληρής προσπάθειας, θετικής στάσης, σωστής καθοδήγησης και συνεχούς εκπαίδευσης. Στο ExpertinDanas δείχνουμε το δρόμο προκειμένου να φτάσει κάποιος στην επιτυχία και θέλουμε να είμαστε συνοδοιπόροι του. Με πολύ μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό εγκαινιάζουμε την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018 τα Steps To Success Days, ημέρες ειδικά αφιερωμένες στη συμβουλευτική εύρεσης εργασίας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ |26-11-2018

Η συνεχής προσπάθεια φέρνει σχεδόν πάντα το σωστό αποτέλεσμα! Συγχαρητήρια στους μαθητές μας για την επιτυχία τους.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ | 5-11-2018

Οι μαθητές μας έφτασαν ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο τους, Να Γίνουν Καλύτεροι! Απόλυτη επιτυχία στα αποτελέσματα των εξετάσεων Πιστοποίησης Πληροφορικής που έγιναν στο Κέντρο μας τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018. Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας. Συνεχίζουμε δυναμικά!

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΔΟΥΛΕΙΑ;

Συχνά αναρωτιόμαστε τι πρέπει να κάνουμε, τι καινούριο πρέπει να μάθουμε για να βρούμε δουλειά, ειδικά αν τώρα τελειώσαμε τις σπουδές μας ή αν έχουμε να εργαστούμε πολύ καιρό. Ακόμη και αυτοί που εργάζονται και θέλουν να εξελιχθούν ή να αλλάξουν επαγγελματικό κλάδο αναρωτιούνται το ίδιο πράγμα. Τι είναι αυτό που πρέπει να έχουμε για να μας επιλέξουν από έναν μεγάλο αριθμό συνυποψήφιων για μια πρόσληψη, για μια προαγωγή, για μια εσωτερική μετακίνηση κ.ο.κανταγωνισμός είναι υψηλός.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ | 15-10-2018

Βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων Πιστοποίησης Πληροφορικής που έγιναν στο κέντρο μας τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018. Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας. Συνεχίζουμε δυναμικά!

OPEN DAY ΓΙΑ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ @ExpertinDanas

Θέλετε να μάθετε Ρώσικα αλλά φοβάστε γιατί σας φαίνονται δύσκολα; Διστάζετε γιατί δεν έχετε αρκετό χρόνο για να αφιερώσετε στην εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας; Νομίζετε ότι δεν θα τα καταφέρετε;

100 % Επιτυχία στις εξετάσεις πιστοποίησης Πληροφορικής στο κέντρο μας

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εξεταστική για την πιστοποίηση Πληροφορικής στο κέντρο μας. Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας!

ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ?

Η ρώσικη γλώσσα πράγματι έχει τη φήμη της δύσκολης γλώσσας όμως οι δυσκολίες που έχει μπορούν εύκολα να αντιμετωπιστούν. Οι καθηγητές Ρωσικών παρατηρούν ότι η μεγαλύτερη δυσκολία εντοπίζεται στο 1ο τρίμηνο επαφής με την γλώσσα όπου οι εκπαιδευόμενοι πρέπει να προσαρμοστούν με το κυριλλικό αλφάβητο και με την προφορά και γραφή του. Μετά το πέρας το 1ου τριμήνου τα πράγματα γίνονται αισθητά καλύτερα και ευκολότερα...