Θέλεις να πάρεις πτυχίο Αγγλικών Proficiency (C2);

Ακολούθησε την καινοτόμα μέθοδο του ExpertinDanas και απόκτησε πτυχίο Proficiency για , Get now a recognized Ms Office Certification for ASEP and for the private sector easily and quickly!, Οικονομικά

Ιδανικό αν ο χρόνος και οι υποχρεώσεις σου δεν σου επιτρέπουν να αφιερώσεις πολλούς μήνες μέλετης και πολλά χρήματα για να πάρεις πτυχίο Αγγλικών Proficiency .

Η πιστοποίηση ΤΙΕ στην οποία οδηγεί το πρόγραμμα είναι αναγνωρισμένη από το δημόσιο, και είναι κατάλληλη για αξιολογήσεις, προκηρύξεις, μετατάξεις, μεταπτυχιακά, για στρατιωτικούς και για όσους αναζητούν εργασία στον Ιδιωτικό τομέα.

Το μεγάλο πλεονέκτημα του ΤΙΕ είναι ότι σου επιτρέπει να φτάσεις στο επιθυμητό επίπεδο της γλώσσας (Proficiency) κάνοντας παράλληλα εξειδίκευση στην ορολογία του επαγγελματικού κλάδου που σε ενδιαφέρει. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από την προετοιμασία  για προφορική και γραπτή εξέταση θεμάτων που σχετίζονται με τον επαγγελματικό σου κλάδο.

Μάθε να μιλάς και να γράφεις με ευκολία τα Αγγλικά και απόκτησε αναγνωρισμένο πτυχίο Αγγλικών proficiency για ΑΣΕΠ και ιδιωτικό τομέα

Easily

  • Με την πρωτοποριακή μέθοδο του κέντρου μας θα μπορείς να μιλάς και να γράφεις τη γλώσσα με μεγάλη ευκολία και θα πετύχεις στις εξετάσεις!
  • Το πρόγραμμα είναι επίσης ιδανικό και για όσους θέλουν να φρεσκάρουν τις γνώσεις τους και  να επικοινωνούν με αυτοπεποίθηση!

Quickly

  • Τα μαθήματα διαρκούν 3 μήνες και γίνονται 2 φορές την εβδομάδα .
  • Επίσης το πρόγραμμα παρέχεται και με εξ’ αποστάσεως σύγχρονη τηλεκατάρτιση και οδηγεί σε εξετάσεις οι οποίες επίσης γίνονται online μέσω υπολογιστή απο την άνεση του σπιτιού σου!

Fees

  • Το κόστος του προγράμματος είναι 350€, ενώ τα εξέταστρα 160 για εξετάσεις δια ζώσης και 190€ για εξετάσεις online. Το ποσό καταβάλλεται περίπου ένα μήνα πριν τις εξετάσεις.
  • Η εξέταση περιλαμβάνει 2 μέρη το προφορικό και το γραπτό και είναι κατα 75% προετοιμασμένη. Επίσης δίνεται η δυνατότητα δωρεάν επανεξέτασης υπο προϋποθέσεις.

Πιστοποίηση ΤΙΕ

Το TIE – Test of Interactive English είναι η πιο σύγχρονη και φιλική εξέταση/πιστοποίηση Αγγλικών 4 γλωσσικών δεξιοτήτων (Speaking, Listening, Reading, Writing). Το TIE προσφέρεται σε 2 διαβαθμισμένες εξετάσεις: 1) εξέταση επιπέδων Α1-Β1 και 2) εξέταση επιπέδων Β2-C2 και οι υποψήφιου παίρνουν το ανάλογο πτυχίο.

What our students say about us

Έζησα μια φανταστική εμπειρία!!! Σας ευχαριστώ πολύ για όλα.  Έκανα Αγγλικά και αυτό που διδάχτηκα περισσότερο από όλα είναι ότι ποτέ δεν είναι αργά για να βάζεις στόχους και να τους πετυχαίνεις!!!

Ειρήνη Μήλλιου

More reviews

ΓΙΑΤΙ EXPERTINDANAS

Στο ExpertinDanas γνωρίζουμε πολύ καλά την σχέση των ενηλίκων με την εκμάθηση ξένων γλωσσών. Έχουμε αναπτύξει την κατάλληλη μέθοδο για να φτάσεις στο πτυχίο C2. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Αγγλικά ενηλίκων proficiency είναι ότι χρειάζεσαι για να φτάσεις στο στόχο σου

Related Programs

Ms Offie SKills

Duration: 3 εβδομάδες/ ενότητα

Fees Δωρεάν μαθήματα – 55€ εξέταστρα

Apply

Secreterial Course

Duration: 3 μήνες

Fees 250€

Apply

Accounting cCourse

Duration: 3,5 μήνες

Fees 450€

Apply