Θέλεις να πάρεις πτυχίο Γερμανικών;

Παρακολούθησε τα σεμινάρια Γερμανικών ενηλίκων του ExpertinDanas και απόκτησε πτυχίο Γερμανικών , Get now a recognized Ms Office Certification for ASEP and for the private sector easily and quickly!,  

✓ Μεγιστοποίησε τις δυνατότητές σου στον επαγγελματικό τομέα
✓ Άνοιξε προοπτικές για μια διεθνή καριέρα

Το πρόγραμμα έχει σαν στόχο οι συμμετέχοντες να αναπτύξουν ευχέρεια λόγου στα Γερμανικά στο βαθμό που επιθυμούν.  Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους εκείνους που θέλουν να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους στη Γερμανική γλώσσα, καθώς και σε εκείνους που σκοπεύουν να φύγουν στο εξωτερικό για σπουδές  ή εργασία σε Γερμανόφωνες χώρες και θέλουν να εξοικειωθούν με τη γλώσσα.

Τα ταχύρρυθμα προγράμματα Γερμανικών ενηλίκων που διενεργούνται στο Expertindanas
έχουν σχεδιαστεί από καταξιωμένους εκπαιδευτές, ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες κάθε
καταρτιζόμενου. Τα επίπεδα Γλωσσομάθειας που ολοκληρώνονται στα προγράμματά Γερμανικών ενηλίκων
είναι Α1 / Α2 / Β1 / Β2. Όσοι ενήλικες επιθυμούν, έχουν την δυνατότητα να συνεχίσουν και
μετά το πτυχίο Β2 για την απόκτηση των Γ1 και Γ2.

Easily

  • Με την πρωτοποριακή μέθοδο του κέντρου μας θα μπορείς να μιλάς και να γράφεις τη γλώσσα με μεγάλη ευκολία και θα πετύχεις στις εξετάσεις!
  • Οι μαθητές μπορούν να αποκτησουν πιστοποίησεις του γερμανικού Ινστιτούτο Goethe, του κρατικού πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας ή πιστοποιήσεις από τον αυστριακό οργανισμό ÖSD

Quickly

  • Τα μαθήματα διαρκούν 8 μήνες για το Α1-Α2, 5 μήνες για το Β1 και 6 μήνες για το Β2 ανάλογα με το επίπεδο ανταπόκρισης στη μέθοδο και γίνονται 2 φορές την εβδομάδα από  2 εκπαιδευτικές ώρες.
  • Επίσης το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Γερμανικών ενηλίκων παρέχεται και με εξ’ αποστάσεως σύγχρονη τηλεκατάρτιση (online) και οδηγεί σε εξετάσεις .

Fees

  • Τα μαθήματα κοστίζουν μόνο 70€ το μήνα ενώ τα εξέταστρα ποικίλλουν ανάλογα με τον φορέα.
  • Το πρόγραμμα ταχύρρυθμης εκμάθησης Γερμανικής Γλώσσας προωθεί την αποτελεσματική εκμάθηση της προφορικής και γραπτής επικοινωνίας, μέσω καινοτόμων διδακτικών διαδικασιών και οδηγεί σε εξαιρετικά ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις πτυχίων Γλωσσομάθειας.

Δια ζώσης & Διαδικτυακά Μαθήματα Γερμανικών αποκλειστικά για ενήλικες.

Δυνατότητα παρακολούθησης από το σπίτι σας.

Εγγραφείτε τώρα!

What our students say about us

Παρακολούθησα το πρόγραμμα Γερμανικών του Expertindanas και πήρα πολλά εφόδια και γνώσεις. Το πρόγραμμα και ο τρόπος διδασκαλίας κάλυψαν κάθε μου ανάγκη και για αυτό το θεωρώ ιδανικό γαι όποιον θέλει να κατακτήσει το εφόδιο της Γερμανικής γλώσσας.

Κώστας Γεωργιάδης

More reviews

ΓΙΑΤΙ EXPERTINDANAS

Στο ExpertinDanas έχουμε την εξειδίκευση που χρειάζεσαι για να μάθεις ξένες γλώσσες. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Γερμανικά ενηλίκων έχει σχεδιαστεί από καταξιωμένους εκπαιδευτές και οδηγεί με σιγουριά στο πτυχίο

Related Programs

English for Adults - C2 Certificate

Duration: 3 μήνες

Fees 340€

Apply

Ms Offie SKills

Duration: 3 εβδομάδες/ ενότητα

Fees Δωρεάν μαθήματα – 55€ εξέταστρα

Apply

Secreterial Course

Duration: 3 μήνες

Fees 250€

Apply

Accounting cCourse

Duration: 3,5 μήνες

Fees 450€

Apply