Χρειάζεσαι πιστοποίηση για αγορά γεωργικών φαρμάκων;

Σύμφωνα µε το Εθνικό Σχέδιο ∆ράσης για την προστασία του ανθρώπου και του περιβάλλοντος, οι αγρότες υποχρεούνται να κατέχουν άδεια ψεκαστήπιστοποιητικό γνώσεων ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων για να μπορούν να προμηθεύονται φυτοπροστατευτικά προϊόντα (αγορά γεωργικών φαρμάκων) εγκεκριμένα για επαγγελματική χρήση.

Πάρε πιστοποιητικό ραντίσματος και απόκτησε άδεια ψεκαστή, όπως ορίζει η νομοθεσία για την ορθολογική χρήση φυτοφαρμάκων

ΕΥΚΟΛΑ – ΓΡΗΓΟΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Πάρε πιστοποιητικό ραντίσματος και απόκτησε άδεια ψεκαστή, όπως ορίζει η νομοθεσία για την ορθολογική χρήση φυτοφαρμάκων.

Easily

  • Τα πιστοποιητικά για ορθολογική χρήση φυτοφαρμάκων  και άδειας ψεκαστή μετά από επιτυχή εξέταση των αγροτών σε εγκεκριμένα εξεταστικά κέντρα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.
  • Το ExpertinDanas είναι πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο και διενεργεί κατά τακτά χρονικά διαστήματα εξετάσεις για την απόκτηση του απαραίτητου πιστοποιητικού ραντίσματος.

Quickly

  • Μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης για την άδεια ψεκαστή οι ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται άμεσα για το αποτέλεσμα και παίρνουν την πιστοποίησή για αγορά φυτοφαρμάκων.
  • Το πιστοποιητικό ισχύει για 5 χρόνια, ενώ μετά πρέπει να γίνει η ανανέωσή του.

Fees

  • Το κόστος συμμετοχής στις εξετάσεις για την Πιστοποίηση γνώσεων ορθολογικής χρήσης φυτοφαρμάκων είναι συνολικά 60€.
  • Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και το κόστος του παράβολου για την συμμετοχή στις εξετάσεις .

What our students say about us

Έδωσα εξετάσεις για να πάρω άδεια χειριστή ψεκαστικού στο Expertindanas για να μπορώ να αγοράζω γεωργικά φάρμακα.Το κλίμα ήταν πολύ ωραίο, και οι εγκαταστάσεις σύγχρονες. Το προσωπικό του κέντρου με εξυπηρέτησε πλήρως και μου έλυσε ολες τις απορίες.Το προτείνω σε όλους όσους θέλουν να πάρουν πιστοποητικό για ράντισμα εύκολα κι γρήγορα!

Στέλιος Δελησάββας

More reviews

γιατι expertindanas

Η φύση των αγροτικών εργασιών είναι ιδιαίτερη και απαιτεί σύγχρονες γνώσεις και εξειδικεύσεις. Το ExpertinDanas εξειδικεύεται στις επαγγελματικές πιστοποιήσεις. Εδώ θα βρεις τους συνεργάτες που χρειάζεσαι, θα πάρεις πιστοποιητικό ορθολογικής χρήσης φυτοφαρμάκων και θα αποκτήσεις άδεια ψεκαστή.

Related Programs

English for Adults - C2 Certificate

Duration: 3 μήνες

Fees 350€

Apply

English for Adults B2 Certificate

Duration: 5 μήνες

Fees 350€

Apply

Secreterial Course

Duration: 3 μήνες

Fees 250€

Apply

Accounting cCourse

Duration: 3,5 μήνες

Fees 450€

Apply