Χρειάζεσαι Πιστοποίηση Τροφίμων ΕΦΕΤ;

Παρακολούθησε το Σεμινάριο για την πιστοποίηση ασφάλειας και υγιεινής τροφίμων ΕΦΕΤ όπως ορίζει η νομοθεσία

Οι επιχειρήσεις που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων έχουν υποχρέωση να καταρτίζουν όλο το προσωπικό που ασχολείται με το χειρισμό τροφίμων, πάνω στις βασικές αρχές στην υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων.

Το σεμινάριο οδηγεί σε εξετάσεις για την πιστοποίηση ασφάλειας και υγιεινής τροφίμων ΕΦΕΤ

ΕΥΚΟΛΑ – ΓΡΗΓΟΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Παρακολούθησε το Σεμινάριο για την πιστοποίηση ασφάλειας και υγιεινής τροφίμων ΕΦΕΤ όπως ορίζει η νομοθεσία

Easily

  • Το σεμινάριο για την πιστοποίηση ασφάλειας και υγιεινής τροφιμων του ΕΦΕΤ αποσκοπεί στη διασφάλιση της ποιότητας, την παραγωγή ασφαλών προϊόντων και την προστασία του καταναλωτή σύμφωνα με τη νομοθεσία για την υγιεινή των τροφίμων.
  • Ο ΕΦΕΤ καθορίζει το περιεχόμενο, εγκρίνει και ελέγχει την υλοποίηση των προγραμμάτων και διενεργεί τις αντίστοιχες εξετάσεις.

Quickly

  • Το σεμινάριο για την Πιστοποίηση ασφάλειας και υγιεινής τροφίμων του Food Safety Course είναι διάρκειας  από 8 ωρών έως  10 ωρών και μπορεί να υλοποιηθεί από 1 έως 2 ημέρες.
  • Ολοκληρώνοντας το σεμινάριοο καταρτιζόμενος παίρνει Βεβαίωση Παρακολούθησης στις «Βασικές Αρχές στην Υγιεινή και Ασφάλεια των Τροφίμων» και μπορεί να συμμετέχει στις εξετάσεις που διοργανώνει ο ΕΦΕΤ .

Fees

  • Το κόστος του σεμιναρίου πιστοποίσης ασφάλειας και υγιεινής τροφίμων του ΕΦΕΤ είναι 50 €, ενώ γίνεται ειδική προσφορά για εγγραφές περισσότερων καταρτιζόμενων από την ίδια επιχείρηση.
  • Το παράβολο των εξετάσεων, προκειμένου να συμμετέχει κανείς στις εξετάσεις του ΕΦΕΤ, κοστίζει 30 €. 

What our students say about us

Παρακολούθησα το σεμινάριο πιστοποίηση τροφίμων ΕΦΕΤ  έμαθα πολλά χρήσιμα πράγματα. Ο καθηγητής ήταν πλήρως καταρτισμένος και μας μετέφερε τις γνώσεις του και αυτά που ορίζει η νομοθεσία με πολύ ευχάριστο τρόπο.Το  προτείνω ανεπιφύλακτα  για όσους θέλουν να αποκτήσουν πιστοποίηση  εύκολα, γρήγορα κι ευχάριστα!!!

Χριστίνα Γκούντα

More reviews
Σεμινάριο πιστοποίησης τροφίμων ΕΦΕΤ

γιατι expertindanas

Η συνεχής επιμόρφωση και οι επαγγελματικές πιστοποιήσεις είναι προαπαιτούμενο στη σύγχρονη οικονομία. Παρακολούθησε το σεμινάριο για την πιστοποίηση ασφάλειας και υγιεινής τροφίμων του ExpertinDanas και πάρε την πιστοποίηση του ΕΦΕΤ.

Related Programs

English for Adults - C2 Certificate

Duration: 3 μήνες

Fees 350€

Apply

English for Adults B2 Certificate

Duration: 5 μήνες

Fees 350€

Apply

Secreterial Course

Duration: 3 μήνες

Fees 250€

Apply

Accounting cCourse

Duration: 3,5 μήνες

Fees 450€

Apply