Χρειάζεσαι πιστοποίηση για αγορά γεωργικών φαρμάκων;

ΖΗΤΗΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


  Σύμφωνα µε το Εθνικό Σχέδιο ∆ράσης για την προστασία του ανθρώπου και του περιβάλλοντος, οι αγρότες υποχρεούνται να κατέχουν άδεια ψεκαστήπιστοποιητικό γνώσεων ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων για να μπορούν να προμηθεύονται φυτοπροστατευτικά προϊόντα (αγορά γεωργικών φαρμάκων) εγκεκριμένα για επαγγελματική χρήση.

  Πάρε πιστοποιητικό ραντίσματος και απόκτησε άδεια ψεκαστή, όπως ορίζει η νομοθεσία για την ορθολογική χρήση φυτοφαρμάκων

  ΕΥΚΟΛΑ – ΓΡΗΓΟΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Πάρε πιστοποιητικό ραντίσματος και απόκτησε άδεια ψεκαστή, όπως ορίζει η νομοθεσία για την ορθολογική χρήση φυτοφαρμάκων.

  Easily

  • Τα πιστοποιητικά για ορθολογική χρήση φυτοφαρμάκων  και άδειας ψεκαστή μετά από επιτυχή εξέταση των αγροτών σε εγκεκριμένα εξεταστικά κέντρα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.
  • Το ExpertinDanas είναι πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο και διενεργεί κατά τακτά χρονικά διαστήματα εξετάσεις για την απόκτηση του απαραίτητου πιστοποιητικού ραντίσματος.

  Quickly

  • Μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης για την άδεια ψεκαστή οι ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται άμεσα για το αποτέλεσμα και παίρνουν την πιστοποίησή για αγορά φυτοφαρμάκων.
  • Το πιστοποιητικό ισχύει για 5 χρόνια, ενώ μετά πρέπει να γίνει η ανανέωσή του.

  Fees

  • Το κόστος συμμετοχής στις εξετάσεις για την Πιστοποίηση γνώσεων ορθολογικής χρήσης φυτοφαρμάκων είναι συνολικά 60€.
  • Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και το κόστος του παράβολου για την συμμετοχή στις εξετάσεις .

  4 Ways of Learning

  Διά ζώσης

  Learning takes place in our modern equipped facilities

  Σύγχρονη εξ' αποστάσεως

  The lesson can take place through a distance learning platform in real time with a professor.

  Asynchronous Distance Learnng

  E- Learnng with recorded lessons for the ones who seek flexibility.

  Μικτή διδασκαλία

  Synchronous & Asynchronous live and distance learning with an attending professor.

  6 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΟ EXPERTINDANAS

  Στο ExpertinDanas αγαπάμε την εκπαίδευση και τη δια βίου μάθηση! Μέσα από τα σύγχρονα εκπαιδευτικά μας προγράμματα θα αποκτήσεις γνώσεις, δεξιότητες, ικανότητες και την ανάλογη εμπειρία, για να ξεχωρίσεις στη σύγχρονη αγορά εργασίας.

  Αποστολή μας η επαγγελματική σου εξέλιξη και επιτυχία!

  What our students say about us

  Έδωσα εξετάσεις για να πάρω άδεια χειριστή ψεκαστικού στο Expertindanas για να μπορώ να αγοράζω γεωργικά φάρμακα.Το κλίμα ήταν πολύ ωραίο, και οι εγκαταστάσεις σύγχρονες. Το προσωπικό του κέντρου με εξυπηρέτησε πλήρως και μου έλυσε ολες τις απορίες.Το προτείνω σε όλους όσους θέλουν να πάρουν πιστοποητικό για ράντισμα εύκολα κι γρήγορα!

  Στέλιος Δελησάββας

  More reviews