fbpx
Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Γιατί να επιλέξω το TIE;

Γιατί το Test of Interactive English (ΤΙΕ) είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος πιστοποίησης της γνώσης της αγγλικής γλώσσας που έχει διεθνές κύρος, αναγνώριση και αξιοπιστία.

 

Είναι η πιο ΣΥΓΧΡΟΝΗ και ΕΥΕΛΙΚΤΗ μέθοδος απόκτησης αναγνωρισμένης πιστοποίησης Αγγλικών!

Ξεχάστε τον παλιομοδίτικο τρόπο διδασκαλίας και αποκτήστε με τον πιο εύκολο, γρήγορο και οικονομικό τρόπο αναγνωρισμένο πτυχίο Αγγλικών.

 

Είναι αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ από τα επίπεδα Β1 έως C2

Αυτό σημαίνει ότι ο κάτοχος του μπορεί να διεκδικήσει θέση σε διαγωνισμούς του Δημοσίου ή θέση προϊσταμένου αν είναι διορισμένος ή να ενισχύσει την θέση του κατά την διαδικασία αξιολόγησης.

 

    Ο κάτοχος του ΤΙΕ επιπέδου C2 έχει την δυνατότητα να πάρει επάρκεια διδασκαλίας, εφ’ όσον η πολιτεία αποφασίσει την συνέχιση χορήγησης επάρκειας.

 

Σύμφωνα με την Πράξη 2/7-3-2014 του Συμβουλίου Θεμάτων Ιδιωτικής εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Ιδιωτικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων χορηγήθηκε επάρκεια διδασκαλίας της Αγγλικής Γλώσσας σε κάτοχο Test of Interactive English (TIE) επιπέδου C2.

Αυτό σημαίνει ότι: Οι κάτοχοι ΤΙΕ επιπέδου C2, στους οποίους έχει δοθεί η επάρκεια, μπορούν να πάρουν άδεια διδασκαλίας και να εργαστούν ως καθηγητές σε ιδιωτικά Κέντρα Ξένων Γλωσσών.

 

    Το ΤΙΕ εξετάζει την ικανότητα του υποψηφίου να παράγει γραπτό και προφορικό λόγο σε διάφορες περιστάσεις επικοινωνίας.

    Συνεπώς η εκπαίδευση του υποψήφιου εστιάζεται στο να βελτιώσει τις ικανότητες του να μιλάει και να γράφει και όχι να απομνημονεύει λέξεις και κανόνες γραμματικής.

 

Ένα σημαντικό μέρος των θεματικών αντικειμένων στα οποία θα εξεταστεί ο υποψήφιος επιλέγονται από τον ίδιο (prepared tasks )

Αυτό σημαίνει ότι ο υποψήφιος έχει εκπαιδευτικό κίνητρο διότι μαθαίνει να μιλάει και να γράφει και για θεματικά αντικείμενα που τον ενδιαφέρουν και όχι μόνο για ότι έχει επιλέξει ο συγγραφέας ενός coursebook.

 

Τα υπόλοιπα θεματικά αντικείμενα στα οποία εξετάζεται ο υποψήφιος αφορούν θέματα γενικού καθημερινού ενδιαφέροντος

Αυτό σημαίνει ότι εκπαιδεύεται να επικοινωνεί στην Αγγλική γλώσσα σε θέματα που θα αντιμετωπίζει στην καθημερινή του ζωή.

 

    Το ΤΙΕ είναι achievement test

 

Αυτό σημαίνει ότι αν κάτι συμβεί και ο υποψήφιος δεν πετύχει το επίπεδο που στοχεύει δεν αποτυγχάνει αλλά παίρνει ένα πιστοποιητικό ανάλογο με τις επιδόσεις του την ημέρα των εξετάσεων

 

Δωρεάν επανεξέταση

 

Αν ο υποψήφιος αποτύχει να αποκτήσει το επίπεδο που έχει δηλώσει αλλά έχει επιτύχει το επίπεδο αυτό σε ένα από τα δύο μέρη της εξέτασης, τότε κρατάει το μέρος της εξέτασης που πέτυχε και ξαναδίνει το μέρος που δεν πέτυχε ΔΩΡΕΑΝ. Η χρήση της παραπάνω παροχής μπορεί να γίνει το αργότερο σε έξι μήνες από την πρώτη εξέταση. Δηλαδή σε περίπτωση μερικής αποτυχίας ο υποψήφιος δεν επιβαρύνεται οικονομικά. 

 

 

Αποκτήστε πτυχίο Αγγλικών αναγνωρισμένο απο τον ΑΣΕΠ

 Εύκολα, Γρήγορα, Οικονομικά 

 

Η γνώση της Αγγλικής γλώσσας και ιδιαίτερα η κατοχή αναγνωρισμένου πτυχίου αποτελεί απαραίτητο προσόν για την εύρεση εργασίας. Η εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας είναι μια διαδικασία χρονοβόρα η οποία συνήθως ξεκινάει πολύ νωρίς από τις πρώτες κιόλας τάξεις του δημοτικού.

 

      

 

Πολλοί μαθητές ωστόσο, είτε δεν καταφέρνουν να ολοκληρώσουν την εκμάθηση της γλώσσας είτε αποτυγχάνουν να πάρουν πτυχίο, με αποτέλεσμα όταν θα αναζητήσουν μετά από χρόνια εργασία να έχουν ένα τεράστιο κενό στα προσόντα τους!

 

 

Αναγνωρίζοντας αυτήν την ανάγκη, το εκπαιδευτήριο μας εισήγαγε το πρωτοποριακό πρόγραμμα γρήγορης εκμάθησης αγγλικών για ενήλικες που οδηγεί σε πιστοποίηση αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ, εύκολα γρήγορα και οικονομικά! 

 

Για ποιους είναι ιδανικό το TIE;

Το πρόγραμμα είναι ιδανικό για ανέργους, φοιτητές και δημόσιους υπαλλήλους που έχουν κάνει κάποια χρόνια στο παρελθόν Αγγλικά και θέλουν εύκολα γρήγορα και οικονομικά να αποκτήσουν πιστοποίηση.

 

Που αναγνωρίζεται το TIE;


Το πιστοποιητικό του TIE αναγνωρίζεται τόσο από τον ιδιωτικό τομέα όσο και στο δημόσιο τομέα μέσω του ΑΣΕΠ.

Πρόγραμμα Αγγλικών για το ΤΙΕ


Το πρόγραμμα διαρκεί 2 μήνες κατά τους οποίους οι συμμετέχοντες διδάσκονται από έμπειρους καθηγητές καλύπτοντας όλη την ύλη των εξετάσεων:

  • Ολική επανάληψη της γραμματικής
  • Εμπλουτισμός του λεξιλογίου
  • Εξοικείωση με τις στρατηγικές που απαιτούνται για να ανταποκριθείτε επιτυχώς στις εξετάσεις
  • Ανάπτυξη των δεξιοτήτων στην κατανόηση γραπτού & προφορικού λόγου

Το τέστ αποτελείται από δύο μέρη, το προφορικό μέρος και το γραπτό, τα οποία διδάσκονται πλήρως.

 

Πόσο κοστίζει;

Μόλις 300 € για Lower, 500 €  για Proficiency, τα εξέταστρα και το βιβλίο συμπεριλαμβάνονται.

 

Γιατι να προτιμήσω το TIE;

 

Γιατί είναι ο πιο εύκολος, γρήγορος και οικονομικός τρόπος να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου στα Αγγλικά και να αποκτήσεις αναγνωρισμένη πιστοποίηση που θα σε διευκολύνει στην εύρεση εργασίας.

 

Πόσες φορές την εβδομάδα γίνονται μαθήματα;

 

Μαθήματα γίνονται 2 φορές την εβδομάδα απογευματινές ώρες

 

Δήλωσε τώρα συμμετοχή παρακάτω ή στο 23940 25472 και εξασφάλισε έγκαιρα μια θέση !