Είναι δύσκολα τα Ρώσικα;

Είναι δύσκολα τα Ρώσικα;


Η ρώσικη γλώσσα πράγματι έχει τη φήμη της δύσκολης γλώσσας όμως οι δυσκολίες που έχει, μπορούν εύκολα να αντιμετωπιστούν. 


Μετά  το πέρας το 1ου τριμήνου τα πράγματα γίνονται αισθητά καλύτερα και ευκολότερα. Η γραμματική και το συντακτικό σίγουρα θέλουν τον χρόνο τους, όπως σε κάθε ξένη γλώσσα. Μετά το επίπεδο Α1 αρχίζει το ταξίδι!


Είναι η περίοδος  που αρχίζει ο εκπαιδευόμενος να χρησιμοποιεί τη γλώσσα  πολύ καλύτερα και μπορεί να καταλαβαίνει και να απαντάει στα ρωσικά αρκετά καλά.


Κλειδί στην επιτυχία είναι να αναζητά ο εκπαιδευόμενος  τρόπους να κάνει την εκμάθηση της γλώσσας  διασκεδαστική ακούγοντας  για παράδειγμα ρωσικά τραγούδια, βλέποντας ταινίες και διαβάζοντας ρωσικά κείμενα στο διαδίκτυο.


Η εκμάθηση των ρωσικών απαιτεί προσήλωση και υπομονή και σε όσους  επιδείξουν τέτοια χαρακτηριστικά έχει να προσφέρει πολλές και μεγάλες ανταμοιβές.


Σε ένα πλήρως παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον όπως το σημερινό, η γνώση της ρωσικής  αποτελεί μεγάλο εφόδιο και  αποτελεί  προσόν που ξεχωρίζει τον υποψήφιο στην αγορά εργασίας.


Επιπλέον διευρύνει  τους πνευματικούς  ορίζοντες του ατόμου αφού το  φέρνει σε επαφή με την κουλτούρα και τον πολιτισμό ενός  λαού που γέννησε και ανέθρεψε προσωπικότητες όπως ο Ντοστογιέφσκι και ο Τολστόι.


Σεμινάριο Ρωσικών ενηλίκων στο Λαγκαδά


Κάνε ένα βήμα για να φτάσεις στην επιτυχία! Αναλυτικό και προχωρημένο τμήμα.

Τηλεφώνησε στο 23940 25472 ή διάβασε εδώ περισσότερες πληροφορίες.

Enter your Details for More Information and Access to this Amazing Software

Get Access Now!