Ταχύρυθμα Μαθήματα Ρωσικής Γλώσσας για τον Τουρισμό


ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΤο ΚΔΒΜ ExpertinDanas διοργανώνει ένα εξειδικευμένο Σεμινάριο εξοικείωσης με τη Ρωσική γλώσσα σε επίπεδο καθημερινής επικοινωνίας. Στόχος του σεμιναρίου είναι να εφοδιάσει τους καταρτιζόμενους με βασικές γνώσεις της ρωσικής γλώσσας,  ώστε να μπορούν να επικοινωνήσουν στην καθημερινή τους επαφή με ρωσόφωνους πελάτες ή συνεργάτες.


Που απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους συνεργάζονται με ρωσόφωνους και σε όσους δραστηριοποιούνται γενικότερα στον τουρισμό, ως ξενοδοχοϋπάλληλοι, στην εστίαση, στις πωλήσεις, στην εξυπηρέτηση πελατών.


Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Η δομή και το περιεχόμενο των μαθημάτων, το διδακτικό υλικό και οι τύποι των ασκήσεων λαμβάνουν υπόψη τις επικοινωνιακές ανάγκες της συγκεκριμένης κατηγορίας σπουδαστών.


Η μέθοδος που χρησιμοποιείται καθιστά τη μαθησιακή διαδικασία ευκολότερη και πιο διασκεδαστική, καθώς οι  συμμετέχοντες εξασκούνται πολύ σε ηχητικά ακούσματα και στον προφορικό λόγο. Συγκεκριμένα, στη διάρκεια των μαθημάτων χρησιμοποιείται ακουστικό υλικό που βοηθά τους σπουδαστές να μάθουν να ακούν και να προφέρουν ρωσικές εκφράσεις.Η ύλη των μαθημάτων εστιάζει στην εξοικείωση  με συγκεκριμένα «μοντέλα επικοινωνίας», που οι καταρτιζόμενοι θα βρουν εξαιρετικά χρήσιμα στην εργασία τους, όπως:

  • στο ξενοδοχείο  (δωμάτιο, ρεσεψιόν)
  • στο εστιατόριο / μπαρ
  • στο εμπορικό κατάστημα

Πρόγραμμα

Το σεμινάριο έχει διάρκεια 60 ώρες και τα μαθήματα γίνονται 2 φορές την εβδομάδα.

Η ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα γίνει πριν την έναρξη της τουριστικής σεζόν.


Πιστοποίηση

Το πρόγραμμα οδηγεί σε πιστοποίηση αναγνωρισμένου από τον ΕΟΠΠΕΠ φορέα.


​​​Αποκτήστε ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας και προλάβετε τη νέα τουριστική σεζόν!

  • Μάθε να συννενοήσε σε βασικό επίπεδο στην Ρωσική γλώσσα εύκολα και γρήγορα!  
  • Απόκτησε ένα σημαντικό προσόν για τη δουλειά σου σε 1,5 μήνα μόνο με 100€ 

Δήλωσε τα στοιχεία σου για να επικοινωνήσουμε μαζί σου για περισσότερες πληροφορίες