ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ. ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟ


Το καλοκαίρι πλησιάζει. Μην το αφήσεις να περάσει ανεκμετάλλευτο.

Μπήκαμε στον τελευταίο μήνα της άνοιξης και έχει αρχίσει ήδη να μυρίζει καλοκαίρι. Κι όταν σκεφτόμαστε το καλοκαίρι, αυτό που μας έρχεται στο μυαλό είναι παραλίες, χαλάρωση, βόλτες με φίλους, ταξίδια  και ξενύχτια. Ιδανική εικόνα, έτσι;  Και φυσικά, πρέπει να τα κάνουμε όλα αυτά. Μας αξίζουν.Σκέψου όμως να μπορούσες να συνδυάσεις το τρεπνόν μετά του ωφελίμου. Ανάμεσα, δηλαδή, στις βόλτες και τις βουτιές στη θάλασσα να  επενδύσεις και λίγο χρόνο για να μάθεις κάτι καινούργιο ή να βελτιώσεις τις γνώσεις σε κάτι που σου είναι χρήσιμο στη δουλειά ή στις σπουδές σου, όπως για παράδειγμα μια ξένη γλώσσα.Και  επειδή ακριβώς το καλοκαίρι έχουμε όλοι μια διάθεση … πιο χαλαρή, είναι η πιο κατάλληλη εποχή για να ασχοληθούμε με την εκμάθηση ξένης γλώσσας. Τα μαθήματα όσων σπουδάζουν τελειώνουν, τελειώνουν και τα μαθήματα και οι δραστηριότητες των παιδιών, που μας κάνουν να τρέχουμε και να μην προλαβαίνουμε όλο το χρόνο. Είμαστε πιο ήρεμοι, οι ρυθμοί της καθημερινότητας χαλαρώνουν, έχουμε  λιγότερο άγχος και πραγματικά μπορούμε να απολαύσουμε την εκπαιδευτική διαδικασία.


Η μέθοδος εκπαίδευσης

Η εκμάθηση ξένης γλώσσας για τους ενήλικες δεν έχει σχέση με ό,τι θυμάσαι από τα σχολικά σου χρόνια. Τα προγράμματα είναι σύγχρονα και προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τις μαθησιακές ιδιαιτερότητες των ενηλίκων.  


Έτσι μπορείς να μάθεις να μιλάς και να γράφεις στα αγγλικά εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.


Το πρόγραμμα εκμάθησης αγγλικών για αρχάριους του ExpertinDanas


Το θερινό πρόγραμμα του ExpertinDanas για την εκμάθηση αγγλικών απευθύνεται σε όσους έχουν λίγη γνώση αγγλικών και θέλουν να αναπτύξουν και να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους.


Το πρόγραμμα χωρίζεται σε 2 φάσεις. Στην πρώτη φάση (Boost), οι υποψήφιοι διδάσκονται γραμματική, χτίζουν λεξιλόγιο και αναπτύσσουν τον προφορικό και γραπτό τους λόγο. Στην δεύτερη φάση, γίνεται η προετοιμασία για τη συμμετοχή στις εξετάσεις του ΤΙΕ, που είναι αναγνωρισμένο πτυχίο από το ΑΣΕΠΞεκίνα  τον Ιούνιο και πάρε αναγνωρισμένο πτυχίο Lower τον Οκτώβριο!


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μπορείς να δείς εδώ ή να μας καλέσεις στο 23940 25472.


κατέκτησε την κορυφή στο expertindanas


Enter your Details for More Information and Access to this Amazing Software

Get Access Now!