Χρειάζεσαι Πιστοποίηση Τροφίμων ΕΦΕΤ;

Παρακολούθησε το Σεμινάριο για την πιστοποίηση ασφάλειας και υγιεινής τροφίμων ΕΦΕΤ όπως ορίζει η νομοθεσία

Οι επιχειρήσεις που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων έχουν υποχρέωση να καταρτίζουν όλο το προσωπικό που ασχολείται με το χειρισμό τροφίμων, πάνω στις βασικές αρχές στην υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων.

Το σεμινάριο οδηγεί σε εξετάσεις για την πιστοποίηση ασφάλειας και υγιεινής τροφίμων ΕΦΕΤ

ΕΥΚΟΛΑ – ΓΡΗΓΟΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Παρακολούθησε το Σεμινάριο για την πιστοποίηση ασφάλειας και υγιεινής τροφίμων ΕΦΕΤ όπως ορίζει η νομοθεσία

ΕΥΚΟΛΑ

  • Το σεμινάριο για την πιστοποίηση ασφάλειας και υγιεινής τροφιμων του ΕΦΕΤ αποσκοπεί στη διασφάλιση της ποιότητας, την παραγωγή ασφαλών προϊόντων και την προστασία του καταναλωτή σύμφωνα με τη νομοθεσία για την υγιεινή των τροφίμων.
  • Ο ΕΦΕΤ καθορίζει το περιεχόμενο, εγκρίνει και ελέγχει την υλοποίηση των προγραμμάτων και διενεργεί τις αντίστοιχες εξετάσεις.

ΓΡΗΓΟΡΑ

  • Το σεμινάριο για την Πιστοποίηση ασφάλειας και υγιεινής τροφίμων του ΕΦΕΤ είναι διάρκειας  από 8 ωρών έως  10 ωρών και μπορεί να υλοποιηθεί από 1 έως 2 ημέρες.
  • Ολοκληρώνοντας το σεμινάριοο καταρτιζόμενος παίρνει Βεβαίωση Παρακολούθησης στις «Βασικές Αρχές στην Υγιεινή και Ασφάλεια των Τροφίμων» και μπορεί να συμμετέχει στις εξετάσεις που διοργανώνει ο ΕΦΕΤ .

OIKONOMIKA

  • Το κόστος του σεμιναρίου πιστοποίσης ασφάλειας και υγιεινής τροφίμων του ΕΦΕΤ είναι 50 €, ενώ γίνεται ειδική προσφορά για εγγραφές περισσότερων καταρτιζόμενων από την ίδια επιχείρηση.
  • Το παράβολο των εξετάσεων, προκειμένου να συμμετέχει κανείς στις εξετάσεις του ΕΦΕΤ, κοστίζει 30 €. 

οι μαθητές μασ μιλουν για μασ

Παρακολούθησα το σεμινάριο πιστοποίηση τροφίμων ΕΦΕΤ  έμαθα πολλά χρήσιμα πράγματα. Ο καθηγητής ήταν πλήρως καταρτισμένος και μας μετέφερε τις γνώσεις του και αυτά που ορίζει η νομοθεσία με πολύ ευχάριστο τρόπο.Το  προτείνω ανεπιφύλακτα  για όσους θέλουν να αποκτήσουν πιστοποίηση  εύκολα, γρήγορα κι ευχάριστα!!!

Χριστίνα Γκούντα

Περισσότερες κριτικές
Σεμινάριο πιστοποίησης τροφίμων ΕΦΕΤ

γιατι expertindanas

Η συνεχής επιμόρφωση και οι επαγγελματικές πιστοποιήσεις είναι προαπαιτούμενο στη σύγχρονη οικονομία. Παρακολούθησε το σεμινάριο για την πιστοποίηση ασφάλειας και υγιεινής τροφίμων του ExpertinDanas και πάρε την πιστοποίηση του ΕΦΕΤ.

Σχετικά προγράμματα

Αγγλικά Proficiency

Διάρκεια: 3 μήνες

Κόστος: 350€

Δήλωσε Συμμετοχή

Αγγλικά Lower

Διάρκεια: 5 μήνες

Κόστος: 350€

Δήλωσε Συμμετοχή

Σεμινάριο Γραμματέων

Διάρκεια: 3 μήνες

Κόστος: 250€

Δήλωσε Συμμετοχή

Σεμινάριο Λογιστικής

Διάρκεια: 3,5 μήνες

Κόστος: 450€

Δήλωσε Συμμετοχή