Θέλεις το παιδί σου να ανακαλύψει τον μαγικό κόσμο της ρομποτικής;

Δήλωσε συμμετοχή στο εργαστήριο ρομποτικής για παιδιά ηλικίας 5-9 ετών που γίνεται με την εκπαιδευτική σειρά της Lego WeDo 2.0.

Η εκπαιδευτική ρομποτική είναι μια εκπαίδευτική και ταυτόχρονα ψυχαγωγική δραστηριότητα, η οποία συνδυάζει τη μάθηση με το παιχνίδι. Τα παιδιά, όταν κατασκευάζουν και προγραμματίζουν ρομπότ, έχουν την ευκαιρία να μάθουν παίζοντας και ν’ αναπτύξουν ποικίλες δεξιότητες.

Τι αποκομίζει ο μαθητής;

  • Ενισχύει τις κοινωνικές του δεξιότητες, καθώς συνεργάζεται σε ομάδες.
  • Εισάγει τον μαθητή στον κόσμο του προγραμματισμού.
  • Αναπτύσσει τις ικανότητες του στην οργάνωση, στην επίλυση προβλημάτων και στην επικοινωνία.
Δήλωσε Συμμετοχή
  • Τα εργαστήρια απευθύνονται σε  παιδιά προσχολικής και δημοτικής εκπαίδευσης, 5-9 ετών,χωρίς να απαιτείται προηγούμενη εμπειρία στη ρομποτική.
  • Ο κύκλος αποτελείται από 12 εργαστήρια, ένα δίωρο την εβδομάδα.
Δήλωσε Συμμετοχή
  • Σε κάθε εργαστήριο συμμετέχουν μέχρι και 10-12 παιδιά χωρισμένα σε ομάδες.
  • Κάθε ομάδα ασχολείται με projects που περιλαμβάνουν κατασκευή και προγραμματισμό ρομποτικών εφαρμογών.
Δήλωσε Συμμετοχή

η εκπαιδευτρια

Ονομάζομαι Άρτεμις Συροπούλου-Σακαλή. Είμαι απόφοιτη του τμήματος προσχολικής αγωγής στο Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης. Είμαι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ρομποτικής από τη Lego Education Academy. Εργάζομαι ως παιδαγωγός σε κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών(ΚΔΑΠ) ηλικίας 5-12 ετών και διδάσκω εκπαιδευτική ρομποτική στο Κέντρο ΔιαΒίου Μάθησης ExpertinDanas.

Στόχος μου είναι να εμπνέω τα παιδιά και ν’ αφιερώνω χρόνο να τα βοηθήσω να μάθουν μέσα από το παιχνίδι, να κατασκευάσουν και να συνεργαστούν. Δεν χρειάζεται να έχει κάποιος γνώσεις από Μαθηματικά, Φυσική, ή Πληροφορική, αρκεί να έχει όρεξη να εξερευνήσει κάτι καινούριο. Τα μαθήματα ρομποτικής του σεμιναρίου είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε τα παιδιά να καθοδηγούνται με απλά βήματα και να δημιουργούν κατασκευές lego, χρησιμοποιώντας τουβλάκια, αισθητήρες και κινητήρες. Μέσα από τη γλώσσα προγραμματισμού WeDo η κατασκευή αποκτά ‘ζωή’ και διεγείρει τη φαντασία των παιδιών!

Άρτεμις Συροπούλου - Ανακάλυψε τη ρομποτική

σχετικα με εμασ

Στο Expertin Danas αγαπάμε την εκπαίδευση και μας αρέσει να δίνουμε ευκαιρίες σε νέους ταλαντούχους ανθρώπους να κάνουν πράξη αυτό που αγαπάνε! Εκτός από τα προγράμματά μας που απευθύνονται σε ενήλικες δίνουμε τη δυνατότητα σε μαθητές μας να κάνουν και άλλα προγράμματα και να ξεκινήσουν την εκπαιδευτική τους καριέρα στο αντικείμενο στο οποίο θέλουν να εξελιχθούν!  

Σχετικά προγράμματα

Αγγλικά Proficiency

Διάρκεια: 3 μήνες

Κόστος: 350€

Δήλωσε Συμμετοχή

Αγγλικά Lower

Διάρκεια: 5 μήνες

Κόστος: 350€

Δήλωσε Συμμετοχή

Σεμινάριο Γραμματέων

Διάρκεια: 3 μήνες

Κόστος: 250€

Δήλωσε Συμμετοχή

Σεμινάριο Λογιστικής

Διάρκεια: 3,5 μήνες

Κόστος: 450€

Δήλωσε Συμμετοχή