Θέλεις να μάθεις Τυφλό Σύστημα Πληκτρολόγησης;

ΖΗΤΗΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


  Παρακολούθησε το τυφλό σύστημα πληκτρολόγησης για να ξεχωρίσεις από τους υπόλοιπους στην αγορά εργασίας.

  Αύξησε την αποδοτικότητα σου και μείωσε στο ελάχιστο τους χρόνους πληκτρολόγησης.

  Το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για υπαλλήλους γραφείου και γραμματειακής υποστήριξης αλλά και σε οποιοδήποτε διοικητικό στέλεχος μιας εταιρείας.

  Μάθε τυφλό σύστημα για να πληκτρολογείς σώστα χωρίς να κάνεις λάθη και χωρίς να βλέπεις το πληκτρολόγιο!

  ΖΗΤΗΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


   ΕΥΚΟΛΑ

   • Με την πρωτοποριακή μέθοδο του κέντρου μας θα μάθεις το τυφλό σύστημα πληκτρολόγησης με μεγάλη ευκολία μόλις σε ένα μήνα!
   • Αν μάθεις τυφλό σύστημα θα κοιτάς την οθόνη και όχι το πληκτρολόγιο. Έτσι θα δεις πώς πάει το κείμενό σου και θα μπορείς να το διορθώσεις εγκαίρως αν κάνεις κάποιο λάθος. Κυρίως όμως θα γράφεις πολύ πιο γρήγορα και ως εκ τούτου θα βγάζεις τη δουλειά σου στο μισό χρόνο

   ΓΡΗΓΟΡΑ

   • Τα μαθήματα για το τυφλό σύστημα διαρκούν απο 1 έως 2 μήνες ανάλογα με το χρόνο που θα αφιερώσεις για πρακτική εξάσκηση και οδηγεί προαιρετικά σε εξετάσεις πιστοποίησης από αναγνωρισμένο φορέα. 
   • Επίσης το πρόγραμμα παρέχεται και εξ’ αποστάσεως και οδηγεί σε εξετάσεις οι οποίες επίσης γίνονται online μέσω υπολογιστή απο την άνεση του σπιτιού σου!

   OIKONOMIKA

   • Τα μαθήματα κοστίζουν 100€ για την κάθε γλώσσα (Ελληνικά – Αγγλικά)  ενώ τα εξέταστρα 50€ για ελληνική δακτυλογραφία και 90€ για ελληνκή και αγγλική δακτυλογραφία. Τα εξέταστρα καταβάλλονται περίπου μία εβδομαδα πριν τις εξετάσεις.
   • Η εξέταση περιλαμβάνει 2 μέρη την αντιγραφή κειμένου και την υπαγόρευση κειμένου. 

   Γιατί να μάθω τυφλό σύστημα;

   Η αγορά εργασίας σήμερα απαιτεί πολλές δεξιότητες. Το τυφλό σύστημα πληκτρολόγησης είναι μια δεξιότητα που δεν την γνωρίζει πολύς κόσμος και σε κάνει να ξεχωρίζεις και να είσαι πιο ανταγωνιστική/ος.

   Γιατί θα ξεκουράσει τα χέρια σου και θα σε γλυτώσει από τενοντίτιδες λόγω πληκτρολογίου. Όταν πληκτρολογούμε χωρίς να χρησιμοποιούμε τυφλό σύστημα τα χέρια μας κουράζονται περισσότερο διότι δεν κινούνται σε όλα τα μέρη του πληκτρολογίου.

   Αντίθετα όταν μάθεις τυφλό σύστημα τα χέρια σου είναι ακίνητα και γράφουν μόνο τα δάχτυλα καλύπτοντας όλο το πληκτρολόγιο. Έτσι πρέπει άλλωστε, διότι τα δάχτυλα είναι σχεδιασμένα να κινούνται περισσότερο από τα χέρια.

   Τι θα κερδίσω μαθαίνοντας τυφλό σύστημας

   Όταν μάθεις τυφλό σύστημα θα κοιτάς την οθόνη και όχι το πληκτρολόγιο. Έτσι θα δεις πώς πάει το κείμενό σου και θα μπορείς να το διορθώσεις εγκαίρως αν κάνεις κάποιο λάθος. Κυρίως όμως θα γράφεις πολύ πιο γρήγορα και ως εκ τούτου θα βγάζεις τη δουλειά σου στο μισό χρόνο.

   4 Τρόποι Διδασκαλίας

   Διά ζώσης

   Με φυσική παρουσία στις σύγχρονες και άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις μας.

   Σύγχρονη εξ' αποστάσεως

   Μαθήματα μέ πλατφόρμα σύγχρονης τηλεκατάρτησης  σε πραγματικό χρόνο  με καθηγητή.

   Ασύγχρονο εξ' αποστάσεως

   Ε-Learning με βιντεοσκοπημένα μαθήματα σχεδιασμένα για όσους αναζητούν πλήρη ευελιξία.

   Μικτή διδασκαλία

   Σύγχρονη και ασύγχρονη εξ' αποστάσεως διδασκαλία με  παρακολούθηση από καθηγητή.

   6 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΟ EXPERTINDANAS

   Στο ExpertinDanas αγαπάμε την εκπαίδευση και τη δια βίου μάθηση! Μέσα από τα σύγχρονα εκπαιδευτικά μας προγράμματα θα αποκτήσεις γνώσεις, δεξιότητες, ικανότητες και την ανάλογη εμπειρία, για να ξεχωρίσεις στη σύγχρονη αγορά εργασίας.

   Αποστολή μας η επαγγελματική σου εξέλιξη και επιτυχία!

   οι μαθητές μασ μιλουν για μασ

   Έκανα τυφλό σύστημα στο ExpertinDanas για ένα μήνα και κατάφερα να βελτίώσω τις ταχύτητες πληκτρολόγησης αλλά και να μειώσω τα λάθη που έκανα πριν στην πληκτρολόγηση. Η μέθοδος που ακολούθησα με βοήθησε να κατακτήσω το τυφλό σύτημα πληκτρολόγησης εύκολα, γρήγορα και οικονομικά. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!

   Αντώνης Παπαδόπουλος

   Περισσότερες κριτικές