Θέλεις να έχεις ένα σωστό βιογραφικό και μια σωστή συνοδευτική επιστολή;

Ζητησε πληροφοριεσ


  Για να κάνεις με επιτυχία το επόμενο βήμα στην καριέρα σου πρέπει να κάνεις τις σωστές κινήσεις και να αναδείξεις με τον πιο ελκυστικό τρόπο τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τα στοιχεία εκείνα της προσωπικότητάς  σου, που σε κάνουν ξεχωριστό.

  Το σωστό βιογραφικό σημείωμα και η συνοδευτική επιστολή, είναι τα πρώτα εργαλεία επιλογής ενός υποψηφίου. Είναι το «κλειδί» για να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα, αυτό της συνέντευξης επιλογής, η οποία σε μεγάλο ποσοστό καθορίζει και την επιτυχία στη διεκδίκηση της θέσης εργασίας  που ονειρεύεσαι.

  Αν αναζητάς, λοιπόν, τον επόμενο σταθμό στην καριέρα σου και χρειάζεσαι καθοδήγηση σχετικά με το

  • Πώς να φτιάξεις το σωστό βιογραφικό
  • Πώς θα το κάνεις ελκυστικό και ξεχωριστό
  • Τι πληροφορίες πρέπει να συμπεριλάβεις και με ποιον τρόπο
  • Πώς η συνοδευτική επιστολή θα σε οδηγήσει στη συνέντευξη εργασίας

  στο ExpertinDanas μπορούμε να σε βοηθήσουμε να αναπτύξεις την κατάλληλη στρατηγική ώστε να πετύχεις τους στόχους σου!

  Σύνταξη Βιογραφικού Σημειώματος & Συνοδευτικής Επιστολής

  Βήμα 1ο

  Κλείσε μία ατομική συνεδρία στην οποία θα μας μιλήσεις για την εργασιακή σου εμπειρία, τα όνειρα και τα «θέλω» σου. Στην συνεδρία αυτή κάνουμε πλήρη καταγραφή του εργασιακού σου προφίλ και των στόχων σου.

  Βήμα 2ο

  Γράφουμε το βιογραφικό σου σημείωμα με βάση τα όσα καταγράφηκαν στην ατομική συνεδρία. Το κάθε βιογραφικό είναι μοναδικό και αντανακλά την προσωπικότητα του καθενός, έτσι ώστε να εξυπηρετούνται οι στόχοι που θέτει ο καθένας.

  Βήμα 3ο

  Παρουσιάζουμε το βιογραφικό σου σημείωμα και γίνονται οι τελικές παρατηρήσεις και προσαρμογές. Επίσης σου δίνονται οδηγίες για τις τεχνικές και τα μέσα αποτελεσματικής αναζήτησης εργασίας

  Τώρα έχεις ένα μοναδικό βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο αναδεικνύονται με τον πιο ελκυστικό τρόπο η εμπειρία σου, οι δεξιότητες και τα ιδιαίτερα στοιχεία της προσωπικότητάς σου.

  Απόκτησε ένα μοναδικό και ελκυστικό βιογραφικό και διεκδίκησε τη θέση εργασίας που ονειρεύεσαι!

  ΕΥΚΟΛΑ

  • Απόκτησε  ένα ελκυστικό βιογραφικό σημείωμα που αντανακλά την προσωπικότητά σου και τις δεξιότητες σου.
  • Μάθε πως να δώσεις μια πετυχημένη συνέντευξη επιλογής και ποιες είναι  οι πιο αποτελεσματικές τεχνικές αναζήτησης εργασίας.

  ΓΡΗΓΟΡΑ

  • Άπόκτησε άμεσα με ατομικές συνεδρίες συμβουλευτικής την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να διεκδικήσεις τη θέση εργασίας που σου αξίζει. 
  • Παρουσίασε τον εαυτό σου, τις γνώσεις, τις εμπειρίες και τις δεξιότητές σου, και κέρδισε τις εντυπώσεις.

  OIKONOMIKA

  • Η σύνταξη του βιογραφικού σημειώματος κοστίζει από 80€ έως 150€ ανάλογα με τα χρόνια εργασιακής εμπειρίας και τις σπουδές.
  • Η σύνταξη του βιογραφικού σε δεύτερη γλώσσα (Αγγλικά) κοστίζει 100€.

  6 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΟ EXPERTINDANAS

  Στο ExpertinDanas αγαπάμε την εκπαίδευση και τη δια βίου μάθηση! Μέσα από τα σύγχρονα εκπαιδευτικά μας προγράμματα θα αποκτήσεις γνώσεις, δεξιότητες, ικανότητες και την ανάλογη εμπειρία, για να ξεχωρίσεις στη σύγχρονη αγορά εργασίας.

  Αποστολή μας η επαγγελματική σου εξέλιξη και επιτυχία!

  οι μαθητές μασ μιλουν για μασ

  Ο επαγγελματισμός και η γνώση των ανθρώπων του ExpertinDanas με βοήθησαν να έχω ένα σύγχρονο, ολοκληρωμένο βιογραφικό καθώς και μια αποτελεσματική συνοδευτική επιστολή!

  Σας ευχαριστώ!

  Κωνσταντίνος Μουλαδάκης

  Περισσότερες Κριτικές
  Μουλαδάκης