Θέλεις να μάθεις αγγλικά από το μηδέν (για αρχάριους) και να πάρεις αναγνωρισμένο πτυχίο μέσα σε 8 μήνες; 

ζητησε πληροφοριεσ


  Ακολούθησε την καινοτόμα μέθοδο του ExpertinDanas και μάθε με αποτελεσματικό και ευχάριστο τρόπο Αγγλικά από το μηδέν, ώστε να μπορείς να μιλάς και να επικοινωνείς με άνεση!

  Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου διδάσκονται:

  • Γραμματική
  • Λεξιλόγιο
  • Τρόποι σύνταξης Εκθέσεων
  • Αναπτύσσεται ο προφορικός λόγος του μαθητή

  Ποτέ δεν είναι αργά για να αναπτύξεις τις γνώσεις και τις δεξιότητές σου και να εξελιχθείς στον επαγγελματικό τομέα. Τα Αγγλικά αποτελούν βασικό προσόν στην αγορά εργασίας και η δοκιμασμένη μέθοδος του ExpertinDanas εγγυάται ότι σε μόλις 8 μήνες θα έχεις κατακτήσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

  Το πρόγραμμα είναι ιδανικό αν ο χρόνος και οι υποχρεώσεις σου δεν σου επιτρέπουν να αφιερώσεις πολλούς μήνες μέλετης και πολλά χρήματα για να μάθεις να επικοινωνείς με ευκολία στα Αγγλικά.

  Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα Αγγλικά Αρχαρίων για ενήλικες του ExpertinDanas φτάνεις στο επίπεδο Lower (B2) και μπορείς να πάρεις πτυχίο Αγγλικών Lower.

  Αναγνώριση

  Η πιστοποίηση ΤΙΕ στην οποία οδηγεί το πρόγραμμα είναι αναγνωρισμένη από το δημόσιο, και είναι κατάλληλη για αξιολογήσεις, προκηρύξεις, μετατάξεις, μεταπτυχιακά, για στρατιωτικούς και για όσους αναζητούν εργασία στον Ιδιωτικό τομέα.

  Το μεγάλο πλεονέκτημα του ΤΙΕ είναι ότι σου επιτρέπει να φτάσεις στο επιθυμητό επίπεδο της γλώσσας (Lower) κάνοντας παράλληλα εξειδίκευση στην ορολογία του επαγγελματικού κλάδου που σε ενδιαφέρει. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από την προετοιμασία  για προφορική και γραπτή εξέταση θεμάτων που σχετίζονται με τον επαγγελματικό σου κλάδο.

  Μάθε να μιλάς και να γράφεις εύκολα και απόκτησε αναγνωρισμένο πτυχίο Αγγλικών για το ΑΣΕΠ και τον ιδιωτικό τομέα

  ΕΥΚΟΛΑ

  • Με την πρωτοποριακή μέθοδο του κέντρου μας θα μπορείς να μιλάς και να γράφεις τη γλώσσα με μεγάλη άνεση και ευκολία.
  • Μόλις σε 8 μήνες φτάνεις από το μηδέν στο επίπεδο Lower (Β2) και μπορείς να αποκτήσεις αναγνωρισμένο πυχίο για όλες τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ αλλά και για τον ιδιωτικό τομέα!
  • Το πρόγραμμα είναι επίσης ιδανικό και για όσους δεν ενδιαφέρονται για πτυχίο Αγγλικών αλλά θέλουν να φρεσκάρουν τις γνώσεις τους και να μπορούν να επικοινωνούν με άνεση και αποτελεσματικά!

  ΓΡΗΓΟΡΑ

  • Τα μαθήματα διαρκούν 8 μήνες και γίνονται 2 φορές την εβδομάδα από 1,5 ώρα.
  • Επίσης το πρόγραμμα παρέχεται είτε δια ζώσης είτε με εξ’ αποστάσεως σύγχρονη τηλεκατάρτιση και οδηγεί σε εξετάσεις για την απόκτηση αναγνωρισμένου πτυχίου Lower.
  • Οι εξετάσεις γίνονται είτε δια ζώσης στο κέντρο μας είτε online μέσω υπολογιστή απο την άνεση του σπιτιού σου!

  OIKONOMIKA

  • Τα μαθήματα κοστίζουν μόνο 70€ το μήνα, ενώ τα εξέταστρα 160€ για εξετάσεις δια ζώσης και 190€ για εξετάσεις online. Τα εξέταστρα καταβάλλονται περίπου ένα μήνα πριν τις εξετάσεις.
  • Υπάρχει η δυνατότητα επανεξέτασης ενός μέρους της εξέτασης ΔΩΡΕΑΝ ή όλης της εξέτασης με έκπτωση 50% στα εξέταστρα υπό προϋποθέσεις
  • Η εξέταση περιλαμβάνει 2 μέρη το προφορικό και το γραπτό και είναι κατα 75% προετοιμασμένη καθώς ο υποψήφιος επιλέγει τα θέματα που θέλει να παρυσιάσει στις εξετάσεις.

  Πιστοποίηση ΤΙΕ

  Το TIE – Test of Interactive English είναι η πιο σύγχρονη και φιλική εξέταση/πιστοποίηση Αγγλικών 4 γλωσσικών δεξιοτήτων (Speaking, Listening, Reading, Writing). Το TIE προσφέρεται σε 2 διαβαθμισμένες εξετάσεις: 1) εξέταση επιπέδων Α1-Β1 και 2) εξέταση επιπέδων Β2-C2 και οι υποψήφιου παίρνουν το ανάλογο πτυχίο.

  Αναγνώριση ΑΣΕΠ & OFQUAL

  Αναγνωρισμένο διεθνώς από το OFQUAL και από το ΑΣΕΠ στην Ελλάδα, το TIE απονέμεται από το Gatehouse Awards®, έναν από τους κορυφαίους Βρετανικούς φορείς απονομής πιστοποιητικών. Δείτε την αναγνώριση εδώ

  Δομή της Εξέτασης

  Οι εξετάσεις ΤΙΕ αποτελούνται από 2 μέρη: α) Προφορική Εξέταση: εξετάζονται & αξιολογούνται οι ικανότητες παραγωγής & κατανόησης προφορικού λόγου (Speaking & Listening) και β) Γραπτή Εξέταση: εξετάζονται & αξιολογούνται οι ικανότητες παραγωγής & κατανόησης γραπτού λόγου (Writing & Reading)

  Καινοτομία

  Το ΤΙΕ είναι η μοναδική εξέταση που προωθεί τη χρήση αυθεντικού υλικού από τον υποψήφιο. Και στα 2 μέρη της εξέτασης TIE, οι υποψήφιοι καλούνται να χρησιμοποιήσουν 3 εργασίες που έχουν προετοιμάσει πριν την εξέταση (Prepared Tasks). Στο πλαίσιο των 3 αυτών εργασιών, οι υποψήφιοι έχουν το πλεονέκτημα να επιλέξουν το περιεχόμενο των εργασιών τους και να προετοιμαστούν κατάλληλα για την εξέτασή τους.

  Αποτελέσματα εξέτασης

  Στο TIE οι υποψήφιοι δεν λαμβάνουν αριθμητική βαθμολογία, αλλά κατατάσσονται σε επίπεδο γλωσσομάθειας ανάλογο της επίδοσής τους σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Γλωσσών. Έτσι αποκτούν πιστοποιητικό ανάλογο του επιπέδου που κατάφεραν να αναδείξουν στις εξετάσεις.

  4 Τρόποι Διδασκαλίας

  Διά ζώσης

  Με φυσική παρουσία στις σύγχρονες και άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις μας.

  Σύγχρονη εξ' αποστάσεως

  Μαθήματα μέ πλατφόρμα σύγχρονης τηλεκατάρτησης  σε πραγματικό χρόνο  με καθηγητή.

  Ασύγχρονο εξ' αποστάσεως

  Ε-Learning με βιντεοσκοπημένα μαθήματα σχεδιασμένα για όσους αναζητούν πλήρη ευελιξία.

  Μικτή διδασκαλία

  Σύγχρονη και ασύγχρονη εξ' αποστάσεως διδασκαλία με  παρακολούθηση από καθηγητή.

  6 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΟ EXPERTINDANAS

  Στο ExpertinDanas αγαπάμε την εκπαίδευση και τη δια βίου μάθηση! Μέσα από τα σύγχρονα εκπαιδευτικά μας προγράμματα θα αποκτήσεις γνώσεις, δεξιότητες, ικανότητες και την ανάλογη εμπειρία, για να ξεχωρίσεις στη σύγχρονη αγορά εργασίας.

  Αποστολή μας η επαγγελματική σου εξέλιξη και επιτυχία!

  [/section]

  οι μαθητές μασ μιλουν για μασ

  Παρακολούθησα το ταχύρυθμο τμήμα Αγγλικών ενηλίκων Lower του Expertindanas και τα κατάφερα! Το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή , επμονή και προσήλωση στο στόχο! Ποτέ δεν είναι αργά για να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας!

  Ειρήνη Μήλιου

  Περισσότερες κριτικές