Εργάζεσαι στον τουρισμό και θέλεις να μπορείς να επικοινωνείς στα αγγλικά αποτελεσματικά;

Αν εργάζεσαι στον κλάδο του Τουρισμού και της Φιλοξενίας και θέλεις να βελτιώσεις τον τρόπο επικοινωνίας σου με τους πελάτες και τους επαγγελματίες του χώρου τότε αυτό το πρόγραμμα είναι ιδανικό για σένα.

Απευθύνεται σε κάθε επαγγελματία ιδιωτικού ή δημόσιου φορέα που χρειάζεται να αναπτύξει το λεξιλόγιό του, να μάθει να χρησιμοποιεί με άνεση στα αγγλικά τους βασικούς όρους του κλάδου και να επικοινωνεί γραπτά και προφορικά με αυτοπεποίθηση και άνεση.

Το πρόγραμμα πιο συγκεκριμένα απευθύνεται σε:

 • υπαλλήλους σε ξενοδοχειακή μονάδα
 • επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς
 • φοιτητές τουριστικών σχολών
 • πτυχιούχους σχολών διοίκησης επιχειρήσεων
 • τελειόφοιτους λυκείου ή ανέργους που επιθυμούν να εργασθούν σε ξενοδοχειακές μονάδες.

Μάθε να επικοινωνείς αποτελεσματικά και να ανταποκρίνεσαι με άνεση σε όλες τις καταστάσεις στον Κλάδο του Τουρισμού.

ΕΥΚΟΛΑ

 • Στόχος του προγράμματος είναι η εκμάθηση βασικών όρων επικοινωνίας στο τουριστικό εργασιακό περιβάλλον καθώς και εξοικείωση με την χρήση της αγγλικής γλώσσας σε προφορικό και γραπτό λόγο.
 • Οι μαθητές στο τέλος του σεμιναρίου θα είναι σε θέση να υποδεχτούν & να εξυπηρετήσουν πελάτες σε διάφορες καταστάσεις στον κλάδο του Τουρισμού και της Φιλοξενίας, να συντάξουν e-mails σε πελάτες και προμηθευτές από το εξωτερικό και να επικοινωνούν με άνεση και με αυτοπεποίθηση.

ΓΡΗΓΟΡΑ

 • Τα English for tourism έχει διάρκεια 3 μήνες. Τα μαθήματα γίνονται δύο φορές την βδομάδα από μιάμιση ώρα από την άνεση του σπιτιού σου.
 • Υπάρχει δυνατότητα για εξ αποστάσεων και δια ζώσης μαθημάτων, καθώς και για mixed groups, με την χρήση του πιο εξελιγμένου εξοπλισμού για ενεργή διάδραση.
 • Το περιβάλλον εκμάθησης είναι διαδραστικό, μαθητοκεντρικό και η καθηγήτρια είναι δίπλα σε όλους τους μαθητές να τους βοηθήσει και να προάγει την γνώση και την ενεργό συμμετοχή τους.

OIKONOMIKA

 • Το σεμινάριο κοστίζει 250€. Τα δίδακτρα πληρώνονται σε 3 δόσεις.
 • Στο τέλος του προγράμματος παρέχεται πιστοποιητικό παρακολούθησης. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα online εξετάσεων για πιστοποίηση των γνώσεων. Ακόμα όμως και να μην επιλέξετε να δώσετε τις εξετάσεις,
 • Η ομάδα ExpertinDanas είναι δίπλα σας σε κάθε βήμα με το πιο προηγμένο εξοπλισμό και εκπαιδευτικές προσεγγίσεις για να εδραιώσει την θέση σας στην αγορά εργασίας.

4 Τρόποι Διδασκαλίας

Διά Ζώσης

Με φυσική παρουσία στις σύγχρονες και άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις μας.

Σύγχρονη εξ' Αποστάσεως

Μαθήματα μέ πλατφόρμα σύγχρονης τηλεκατάρτησης  σε πραγματικό χρόνο  με καθηγητή.

Ασύγχρονο εξ' αποστάσεως

Ε-Learning με βιντεοσκοπημένα μαθήματα σχεδιασμένα για όσους αναζητούν πλήρη ευελιξία.

Μικτή Διδασκαλία

Σύγχρονη και ασύγχρονη εξ' αποστάσεως διδασκαλία με  παρακολούθηση από καθηγητή.

6 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΟ EXPERTINDANAS

Στο ExpertinDanas αγαπάμε την εκπαίδευση και τη δια βίου μάθηση! Μέσα από τα σύγχρονα εκπαιδευτικά μας προγράμματα θα αποκτήσεις γνώσεις, δεξιότητες, ικανότητες και την ανάλογη εμπειρία, για να ξεχωρίσεις στη σύγχρονη αγορά εργασίας.

Αποστολή μας η επαγγελματική σου εξέλιξη και επιτυχία!

οι μαθητές μασ μιλουν για μασ

Παρακολούθησα το ταχύρυθμο τμήμα Αγγλικών ενηλίκων Lower του Expertindanas και τα κατάφερα! Το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή , επμονή και προσήλωση στο στόχο! Ποτέ δεν είναι αργά για να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας!

Ειρήνη Μήλιου

Περισσότερες κριτικές