Θέλεις να πάρεις πτυχίο Γερμανικών;

ΖΗΤΗΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


  Παρακολούθησε τα σεμινάρια Γερμανικών ενηλίκων του ExpertinDanas και απόκτησε πτυχίο Γερμανικών εύκολα, γρήγορα, οικονομικά! 

  ✓ Μεγιστοποίησε τις δυνατότητές σου στον επαγγελματικό τομέα
  ✓ Άνοιξε προοπτικές για μια διεθνή καριέρα

  Το πρόγραμμα έχει σαν στόχο οι συμμετέχοντες να αναπτύξουν ευχέρεια λόγου στα Γερμανικά στο βαθμό που επιθυμούν.  Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους εκείνους που θέλουν να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους στη Γερμανική γλώσσα, καθώς και σε εκείνους που σκοπεύουν να φύγουν στο εξωτερικό για σπουδές  ή εργασία σε Γερμανόφωνες χώρες και θέλουν να εξοικειωθούν με τη γλώσσα.

  Τα ταχύρρυθμα προγράμματα Γερμανικών ενηλίκων του Expertindanas
  θα σε βοηθήσουν να μάθεις σωστά τη γλώσσα, την προφορά της και θα σε προετοιμάσουν κατάλληλα για τις εξετάσεις πιστοποίησης του GOETHE, του κρατικού πτυχίου γλωσσομάθειας ή του ÖSD

  Η καθηγήτρια έχει μεγαλώσει στη Γερμανία και έχει σπουδάσει εκεί Γερμανική φιλολογία.

  ΕΥΚΟΛΑ

  • Με την πρωτοποριακή μέθοδο του κέντρου μας θα μπορείς να μιλάς με τη σωστή προφορά και να χρησιμοποιείς τη γλώσσα με μεγάλη ευκολία!
  • Το πρόγραμμα οδηγεί σε σε αναγνωρισμένη πιστοποίηση του Γερμανικού Ινστιτούτο Goethe ή του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας ή του Αυστριακού Οργανισμού ÖSD

  ΓΡΗΓΟΡΑ

  • Τα μαθήματα διαρκούν 8 μήνες για το Α1-Α2, 5 μήνες για το Β1 και 6 μήνες για το Β2. Γίνονται 2 φορές την εβδομάδα από 2 εκπαιδευτικές ώρες.
  • Το πρόγραμμα Γερμανικών ενηλίκων παρέχεται με εξ’ αποστάσεως σύγχρονη τηλεκατάρτιση και παρέχεται ψηφιακό υλικό και ψηφιακή πλατφόρμα οργάνωσης του διαβάσματος του μαθητή.

  OIKONOMIKA

  • Τα μαθήματα κοστίζουν μόνο 80€ το μήνα για το επίπεδο Α1 Α2, ενώ τα εξέταστρα ποικίλλουν ανάλογα με τον φορέα.
  • Το πρόγραμμα ταχύρρυθμης εκμάθησης Γερμανικής Γλώσσας προωθεί την αποτελεσματική εκμάθηση της προφορικής και γραπτής επικοινωνίας, μέσω καινοτόμων διδακτικών διαδικασιών και οδηγεί σε εξαιρετικά ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις πτυχίων Γλωσσομάθειας.

  4 Τρόποι Διδασκαλίας

  Διά ζώσης

  Με φυσική παρουσία στις σύγχρονες και άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις μας.

  Σύγχρονη εξ' αποστάσεως

  Μαθήματα μέ πλατφόρμα σύγχρονης τηλεκατάρτησης  σε πραγματικό χρόνο  με καθηγητή.

  Ασύγχρονο εξ' αποστάσεως

  Ε-Learning με βιντεοσκοπημένα μαθήματα σχεδιασμένα για όσους αναζητούν πλήρη ευελιξία.

  Μικτή διδασκαλία

  Σύγχρονη και ασύγχρονη εξ' αποστάσεως διδασκαλία με  παρακολούθηση από καθηγητή.

  6 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΟ EXPERTINDANAS

  Στο ExpertinDanas αγαπάμε την εκπαίδευση και τη δια βίου μάθηση! Μέσα από τα σύγχρονα εκπαιδευτικά μας προγράμματα θα αποκτήσεις γνώσεις, δεξιότητες, ικανότητες και την ανάλογη εμπειρία, για να ξεχωρίσεις στη σύγχρονη αγορά εργασίας.

  Αποστολή μας η επαγγελματική σου εξέλιξη και επιτυχία!

  οι μαθητές μασ μιλουν για μασ

  Παρακολούθησα το πρόγραμμα Γερμανικών του Expertindanas και πήρα πολλά εφόδια και γνώσεις. Το πρόγραμμα και ο τρόπος διδασκαλίας κάλυψαν κάθε μου ανάγκη και για αυτό το θεωρώ ιδανικό γαι όποιον θέλει να κατακτήσει το εφόδιο της Γερμανικής γλώσσας.

  Κώστας Γεωργιάδης

  Περισσότερες κριτικές