Θέλεις να μάθεις την Ιταλική  γλώσσα σωστά;

ΖΗΤΗΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


  Παρακολούθησε το ταχύρρυθμο πρόγραμμα Ιταλικών ενηλίκων στο ExpertinDanas. Τα Ιταλικά είναι μία από τις πιο εύηχες γλώσσες του κόσμου και δεν παρουσιάζει ιδιαίτερες δυσκολίες κατά την εκμάθηση, αφού είναι απόλυτα ταιριαστή με την ελληνική γλώσσα και κουλτούρα!

  Είναι από τις λίγες γλώσσες που μπορεί να μάθει κάποιος σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα και οι εξετάσεις από φορείς πιστοποίησης διεξάγονται αρκετές φορές το χρόνο.

  Τα Ιταλικά είναι μια ισχυρή γλώσσα για την Ελλάδα στον εκπαιδευτικό, στον τουριστικό αλλά και εμπορικό τομέα . Η πιστοποίηση στην Ιταλική γλώσσα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μοριοδότησεις στο ΑΣΕΠ, στο δημόσιο και είναι ιδιαίτερα χρήσιμη στον ιδιωτικό τομέα.

  ΕΥΚΟΛΑ

  • Με την πρωτοποριακή μέθοδο του κέντρου μας θα μπορείς να μιλάς και να γράφεις τη γλώσσα σωστά και θα πετύχεις και στις εξετάσεις! Παρέχεται ψηφιακό υλικό και ψηφιακή πλατφόρμα οργάνωσης του διαβάσματος των μαθητών.
  • Η καθηγήτρια είναι απόφοιτη Ιταλικής φιλολογίας με μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία της γλώσσας.

  ΓΡΗΓΟΡΑ

  • Τα μαθήματα καλύπτουν τα επίπεδα Α1 – C2. Κάθε επίπεδο ολοκληρώνεται σε περίπου 4 μήνες και τα μαθήματα γίνονται 2 φορές την εβδομάδα.
  • Επίσης το πρόγραμμα παρέχεται δια ζώσης αλλά και με εξ’ αποστάσεως σύγχρονη διδασκαλία με καθηγήτρια από την άνεση του σπιτιού σου!

  OIKONOMIKA

  • Τα μαθήματα ξεκινούν από 70€ το μήνα, ενώ τα εξέταστρα ποικίλλουν ανάλογα με τον φορέα πιστοποίησης.
  • Οι εξετάσεις για την πιστοποίηση διεξάγονται τον Νοέμβριο, τον Μάϊο ή τον Ιούνιο ανάλογα με τον φορέα πιστοποίησης (ΚΠΓ, CELI, PLIDA,CILS, DIPLOMA)

  4 Τρόποι Διδασκαλίας

  Διά ζώσης

  Με φυσική παρουσία στις σύγχρονες και άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις μας.

  Σύγχρονη εξ' αποστάσεως

  Μαθήματα μέ πλατφόρμα σύγχρονης τηλεκατάρτησης  σε πραγματικό χρόνο  με καθηγητή.

  Ασύγχρονο εξ' αποστάσεως

  Ε-Learning με βιντεοσκοπημένα μαθήματα σχεδιασμένα για όσους αναζητούν πλήρη ευελιξία.

  Μικτή διδασκαλία

  Σύγχρονη και ασύγχρονη εξ' αποστάσεως διδασκαλία με  παρακολούθηση από καθηγητή.

  6 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΟ EXPERTINDANAS

  Στο ExpertinDanas αγαπάμε την εκπαίδευση και τη δια βίου μάθηση! Μέσα από τα σύγχρονα εκπαιδευτικά μας προγράμματα θα αποκτήσεις γνώσεις, δεξιότητες, ικανότητες και την ανάλογη εμπειρία, για να ξεχωρίσεις στη σύγχρονη αγορά εργασίας.

  Αποστολή μας η επαγγελματική σου εξέλιξη και επιτυχία!