ΠΤΥΧΙΟ ΑΓΓΛΙΚΩΝ PROFICIENCY ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ, εύκολα, γρήγορα, οικονομικά


Ταχύρυθμο Σεμινάριο Αγγλικών Proficiency


Χρειάζεστε άμεσα πτυχίο αγγλικών Proficiency; Δεν σας φτάνει ο χρόνος για να κάνετε μαθήματα που διαρκούν πολλούς μήνες και απαιτούν πολλά χρήματα και πολλές ώρες μελέτης?


Τώρα μπορείτε εύκολα, γρήγορα και οικονομικά να αποκτήσετε πτυχίο Αγγλικών Proficiency. Ακολουθώντας την πρωτοποριακή μας μέθοδο θα καταφέρετε πολύ σύντομα να κάνετε επανάληψη της γραμματικής και να εμπλουτίσετε το λεξιλόγιο σας προκειμένου να φτάσετε με επιτυχία στο στόχο σας.


Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να πάρουν πτυχίο Αγγλικών Proficiency για να το χρησιμοποιήσουν στο ΑΣΕΠ, σε αξιολογήσεις, προκηρύξεις, μετατάξεις, μεταπτυχιακά, και είναι κατάλληλο για στρατιωτικούς και για όσους αναζητούν εργασία στον Ιδιωτικό Τομέα.


Διάρκεια

Η διάρκεια του σεμιναρίου κυμαίνεται από 1 έως 4 μήνες ανάλογα με τον χρόνο που  διαθέτει ο κάθε ενήλικας και οδηγεί σε σίγουρη επιτυχία.Εξετάσεις


Το πρόγραμμα οδηγεί σε εξετάσεις για το πτυχίο BULLATS του CAMBRIDGE. Η νέα πρωτοποριακή Online Εξέταση Αγγλικών με το κύρος του Cambridge περιλαμβάνει μόνο Listening & Reading, γίνεται μέσω υπολογιστή και οδηγεί σε πτυχίο αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ.


Χαρακτηριστικά Εξέτασης

Διάρκεια έως 90 λεπτά
Άμεσα αποτελέσματα
Πιστοποίηση σε όλα τα επίπεδα (Α1 έως Γ2)
Διενέργεια εξετάσεων σε τακτά χρονικά διαστήματα
Λουτρών 62, Λαγκαδάς Τηλ: 23940 25472