ExpertinDanas - Σεμινάριο Autocad 2D/ Λαγκαδάς |25 ώρες Προσφορά 250€


ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ AUTOCAD 2D 


Περιγραφή:

Το AutoCad αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη εφαρμογή ηλεκτρονικής σχεδίασης και χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Διδάσκεται η δισδιάστατη σχεδίαση τεχνικών σχεδίων, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε αυτόνομα (όπως γίνεται από πλήθος επαγγελματιών σήμερα) είτε ως βάση για την εκμάθηση πιο εξειδικευμένων και πολυπλοκότερων σχεδιαστικών τρισδιάστατων προγραμμάτων, όπως το Revit, AutoCad Architecture, Inventor, Archicad, Solidworks, Siemens NX, Pro-Engineer κλπ.

Απευθύνεται:

Σε φοιτητές, όσο και σε επαγγελματίες όπως Αρχιτέκτονες, Διακοσμητές, Τοπογράφοι, Πολιτικοί Μηχανικοί, Μηχανολόγοι, Ηλεκτρολόγοι κ.α.Στο σεμινάριο μπορούν να συμμετέχουν τόσο αρχάριοι, οι οποίοι δεν γνωρίζουν τη χρήση του AutoCAD, όσο και αυτοί που γνωρίζουν από μόνοι τους κάποια βασική χρήση αλλά επιθυμούν να μάθουν σωστά τη λειτουργία της.

Διδάσκονται:

Χειρισμός του AutoCAD με τέτοιο τρόπο που  διευκολύνει τη χρήση του σε οποιαδήποτε ειδίκευση. Διδάσκονται όχι μόνο οι λειτουργίες του AutoCAD αλλά και η φιλοσοφία που πρέπει να ακολουθείται σε κάθε project προκειμένου ο σχεδιασμός να είναι  γρήγορος, παραγωγικός και αποτελεσματικός.


Στο σεμινάριο αναλύεται το πρόγραμμα σε βάθος, δίνονται πολλές ασκήσεις και ολοκληρωμένα παραδείγματα βήμα – βήμα με σκοπό οι εκπαιδευόμενοι να είναι αποδοτικοί. Ο εισηγητής βοηθάει στη διόρθωση των λαθών, την επανάληψη των τμημάτων του προγράμματος και των τεχνικών που δεν έγιναν κατανοητές, μέχρι να γίνουν κτήμα του εκπαιδευόμενου.


Δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στο να διορθώνουμε την εσφαλμένη τεχνική που έχει συνηθίσει ο εκπαιδευόμενος η οποία είναι πολύ πιθανόν να είναι αντιπαραγωγική, χρονοβόρα και ελλιπής.

Στόχος του σεμιναρίου:

Είναι η εκμάθηση της χρήσης της εφαρμογής σε βασικό επίπεδο έτσι ώστε κατά την ολοκλήρωση του, ο εκπαιδευόμενος μπορεί να:


 • σχεδιάσει σε δύο διαστάσεις κάνοντας χρήση των αντικειμένων όπως είναι γραμμές, κύκλοι τόξα κ.ά.,
 • οργανώσει την πληροφορία του σχεδίου σε στρώσεις (layers),
 • εισάγει και ρυθμίζει διαγραμμίσεις,
 • οργανώσει τα δεδομένα του σε ομάδες όπως είναι τα Μπλοκ,
 • ρυθμίσει τύπους διαστάσεων, σημείων κειμένων κ.ά.,
 • ολοκληρώσει τα τεχνικά σχέδια με στοιχεία τεκμηρίωσης (κείμενα, διαστάσεις κ.ά.),
 • εκτυπώσει τα σχέδια οργανώνοντας τις σελίδες εκτύπωσης,
 • βελτιώνει την παραγωγικότητά οργανώνοντας τις παλέτες

Να σημειωθεί ότι στα πλαίσια του σεμιναρίου προσφέρεται δωρεάν εκπαιδευτική έκδοση του AutoCad 2017 και οδηγίες εγκατάστασης στον προσωπικό σας υπολογιστή ή laptop.

Πιστοποιήσεις:

Μετά το πέρας των σεμιναρίων, μπορείτε να δώσετε εξετάσεις για τη λήψη πιστοποιητικού στη δισδιάστατη σχεδίαση.

AutoCAD Certified Professional


Η εξέταση για τις πιστοποιήσεις Autodesk Certified Professional βασίζεται στην εξέταση της απόδοσης. Υπάρχουν ερωτήσεις πολλαπλών απαντήσεων, καθώς και ερωτήσεις όπου ζητείται η χρήση της εφαρμογής για την δημιουργία ή τροποποίηση ενός αρχείου και στη συνέχεια την εισαγωγή απάντησης σε ένα πεδίο.Οι απαντήσεις μπορεί να είναι κείμενο ή αριθμητική τιμή. Η εξέταση γίνεται στα αγγλικά οπότε το χρονικό όριο επεκτείνεται λόγω του ότι η μητρική γλώσσα είναι διαφορετική από αυτή της εξέτασης.


Καθηγητής:

Διπλωματούχος μηχανολόγος μηχανικός με μεταπτυχιακό στις περιστρεφόμενες μηχανές και στα προηγμένα συστήματα υπολογιστών και επικοινωνιών με μεγάλη διδακτική εμπειρία.


Διάρκεια:

25 ώρες, 2 δίωρα ανά εβδομάδα


Παρέχεται

-10% Έκπτωση σε φοιτητές, ανέργους και σπουδαστές

-10% Έκπτωση για εφάπαξ καταβολή του ποσούΤο πρόγραμμα:

 • Απαιτεί βασικές γνώσεις χειρισμού Η/Υ και τεχνικού σχεδίου 
 • Περιλαμβάνει ασκήσεις από κτιριακά, μηχανολογικά και ηλεκτρολογικά κ.α. σχέδια
 • Περιλαμβάνει δωρεάν εγκατάσταση εκπαιδευτικής έκδοσης του Autocad 2017

Εκπαιδεύσου σε μας για να γίνεις καλύτερος

Τηλ. Επικοινωνίας: 23940 25472